Storingen veroorzaakt door een CV – ketel type Vaillant Solide

Geachte Radioamateur,

Eind vorig jaar hebben wij een oproep geplaatst om met de hulp van de radioamateurs de nog niet getraceerde storende cv-ketels van het type Vaillant hrSOLIDE op te sporen. Het betreft cv-ketels van genoemd type waarvan de productiedatum ligt tussen januari 2006 en medio april 2006. Inmiddels kunnen wij u mededelen dat wij ruim vijftig meldingen van radioamateurs hebben ontvangen en na de meldingen zijn de meeste klachten verholpen.


In enkele gevallen, blijkt het te gaan om meerdere cv-ketels die in een klein woongebied zijn opgesteld die een stoorsignaal produceerden. Aangezien het bijna niet mogelijk is om meerdere storende cv-ketels die dicht bij elkaar staan opgesteld te lokaliseren, is in samenwerking met Agentschap Telecom vervolgonderzoek gestart en zijn de storende cv-ketels zoveel mogelijk aangepast. Tevens heeft het Agentschap ons ondersteund, als de door de radioamateur opgegeven locatie niet correct bleek te zijn.

Wij proberen zo spoedig mogelijk alle nog niet getraceerde storende cv-ketels aan te passen en hopen dat dit voor de komende zomerperiode zal zijn gerealiseerd. Mocht u onverhoopt nog een stoorsignaal waarnemen dan verneemt Vaillant graag van u de volgende gegevens: uw naam en roepletters; telefoonnummer waar u overdag bereikbaar bent, de locatie waar u de storing het sterkst heeft waargenomen, en/of de eventuele antennerichting vanaf uw adres waar u het signaal ontvangen heeft, en/of het adres (straat, huisnummer en plaats) van de woning waar de cv-ketel zich vermoedelijk bevindt.
Bij voorkeur ontvangen wij uw melding op het volgende e-mailadres: radioamateurinfo@vaillant.nl.

Mocht u vragen hebben over deze storing staan wij u graag te woord, via de Vaillant Consumentenservice, tel. 020 – 565 92 30, contactpersonen M. den Ouden en Salvatore Stabile .

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw hulp en tips.
Met vriendelijke groet,
Vaillant BV,
Marco den Ouden, Servicemanager

 

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Luk, ON4BB
14 years ago

Bruno, on3Bv bedankt voor de info