Zen art of telegraphy (CW)

Een document om rustig na te lezen en toe te passen. Geschreven door Carlo IK0YGJ geeft een leidraad hoe je er best aan begint en toepast in praktijk. Er staan heel wat bruikbare tips hoe je een QSO maakt, hoe je een QSO opbouwt dit zowel voor de beginnende als de reeds geroutineerde om’s. Lezen maar al is het document zelf¬† 97 blz lang. Boeiend document.

Tnx Guido, ON6RL voor de inzending.

ZEN AND THE ART OF RADIOTELEGRAPHY by Carlo Consoli, IK0YGJ (PDF)

Een niet te missen document geschreven door N0HFF. ” For those who are interested in telegraphy, for those who would like to learn it, for those who love it, and for those who wants to improve their skills in it”

The Art and Skill of Radio-Telegraphy (PDF)

 Lees ook de biografie van de auteur N0HFF. (PDF)