Workshop februari 2012 – Afwerken project homebrew challenge 2012 –

Onze WLD inzending voor de Homebrew challenge 2012 nadert zijn eindpunt. Het voorontwerp werd door de projectleider Eddy, ON5JK voorgesteld. Na het doorsnuisteren van de theorie,werd het voorontwerp onder de loep genomen. Een suggestie van Luc, ON4AOL om het uitgangssignaal zuiverder te maken , door het plaatsen van een capaciteit werd in overweging genomen en toegevoegd aan het ontwerp. Eddy, ON5JK gaat het printontwerp nu aanpassen en Franco, ON4AUB gaat de printontwerp bijsturen met zijn ontwerp ervaring. Enkele componentjes verschuiven en hier en daar wat eilandjes verplaatsen en klaar is onze inzending. Daarna wordt een proefprintje gemaakt door Franco.Nu nog alles in een documentje gieten en de WLD-ers kunnen het nabouwen.