Registreren en inloggen op de nieuwe site

Lees onderstaande eerst aandachtig!

Jullie hebben het gemerkt, on6wl wordt volledig vernieuwd. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw platform (WordPress) terwijl voor de vorige site Joomla werd gebruikt.

Dat wil zeggen dat iedereen, om toegang te krijgen tot het forum terug zal moeten registreren aangezien de gebruikerslijst niet over gezet werd. Een aantal mensen zijn hier al actief, zij die nu de site voor de eerste keer ontdekken moeten dus eerst op “register” klikken.

Als usernaam gebruik je je CALL, dat maakt alles overzichtelijk. Je vult ook je e-mailadres in en klik op “register”. Je zal wat later een mail krijgen met een link, als je deze aanklikt kom je op een scherm waar je je zelfgekozen paswoord kan invullen (twee keer, ter bevestiging).

Je moet echter wachten tot je een mail krijgt “Registration approved” (dit wordt manueel gedaan) eer je effectief kan inloggen. Doe je dat niet en tracht je meermaals toch in te loggen dan wordt je automatisch geblokkeerd en moet je wachten op (alweer) een menselijke interventie om dit ongedaan te maken.

Bij problemen stuur je best een mail naar on4bam of roep je aan op 2m.