Rosmalen 2020

CANCELLED / AFGELAST

Wie mee wil van WLD met de bus naar Rosmalen dient zich in te schrijven via de Web site van OST. U dient ook vooraf te betalen door overschrijving op de bankrekening van OST. De prijs voor de bus is 15 € zonder inkom. WLD zal 20 toegangstickets bestellen en de eerste 20 – WLD leden die zich aanmelden bij Luk on4bb via mail kunnen op de bus hun ticket tegen betaling in ontvangst nemen. De prijs van het toegangsticket is 8€. (graag pasgeld)

Onderstaande tekst integraal overgenomen van de web site van sectie OST

De Landelijke Radio Vlooienmarkt gaat dit jaar voor de 45e keer door in de evenementenzaal Autotron. Dit jaar richt onze sectie terug een busreis in naar ’s Hertogenbosch (Rosmalen), die doorgaat op zaterdag 21 maart 2020.

Net als vorig jaar betaalt u enkel voor het busvervoer. Toegangsticketten zijn aan de ingang van de beurs te verkrijgen. De datum van overschrijving wordt gehanteerd indien de bus volzet is.

Rekening houdend met de kostprijs voor het inleggen van een busreis worden volgende prijzen, opstapplaatsen en uren gehanteerd:

Opstap halte Oostende (25 €) en Loppem (23€) voor de busrit Opstap halte Waasmunster: 15€ voor de busrit
Volgende uren zullen aangehouden worden bij het ophalen van alle personen:

  • Oostende: 06h00 (parking achter Melinda-hotel – Mercatorlaan 21 in Oostende)
  • Loppem: 06h15 (afrit-oprit Loppem richting Brussel)
  • Waasmunster: 07h30 (parking Oudeheerweg – Heide, vlakbij taverne Rozenberg)

Google Maps van de opstapplaatsen:
https://tinyurl.com/r3su7tz

Om 16u vertrekt de bus terug richting België. Verwachtte uur in Oostende: 19u30

Verantwoordelijke en contactpersoon tijdens de busreis is Yentel ON3YH: 0479/84 61 01 Verwachte aankomst Rosmalen: 09h30 Inschrijven kan via onderstaande link:
Klik HIER om in te schrijven!