Wat is IARU?

Opgelet ON ligt in IARU Region 1

De video ‘Wat is IARU?‘ is beschikbaar op de IARU Region 2 website

De IARU-R2 deelt mee:

De video ‘Wat is IARU?’ legt de missie en de rol van de IARU uit om frequenties voor amateurradio over de hele wereld te vertegenwoordigen, ontwikkelen en verdedigen. Het verklaart ook de regionale organisaties en de cruciale rol van de meer dan 160 ledenverenigingen.

De Engelstalige presentatie is ontwikkeld door het IARU Administratief Comit├ę en goedgekeurd in Lima in oktober 2019.

De vertaling naar het Spaans en beide video’s van 3 minuten zijn geproduceerd door Carlos Beviglia LU1BCE (Area G R2 Director) en Fernando Gomez Rojas LU1ARG. Deze video’s zijn beschikbaar in MP4-formaat via de link in zowel Engels als Spaans.

Ledenverenigingen en radioclubs worden aangemoedigd om deze video te gebruiken om de rol en missie van IARU uit te leggen aan de leden radioamateurs, toezichthouders en andere geïnteresseerden.