De Belgische SDR online meetup

Maar, hoe interessant dat die ook mogen zijn, een conferentie is meer dan enkel naar presentaties gaan kijken. Ook het sociale aspect van een conferentie is van even groot belang: mensen leren kennen met dezelfde interesses als jou, banden leggen, samenwerking bespreken, enz.

Om ook dit aspect mogelijk te maken, organiseert de UBA op woensdag 1/7 de eerste “Belgische SDR online meetup’: zoals de naam zegt, een online ‘video meetup’ voor alle radioamateurs in België die geïnteresseerd zijn in Software Defined Radio.

De bedoeling is om alle radioamateurs in België de mogelijkheid te bieden om via een online video-conferentie-systeem een “losse babbel” te kunnen hebben met andere radioamateurs die jouw passie voor SDR delen. Vergelijk deze video call met een babbel met mede-radioamateurs over SDR bij een pint bier na een hele dag presentaties gevolgd te hebben op SDRA: praten over uw projecten, discussiëren over SDR hardware of software, of misschien vragen of bedenkingen maken bij de presentaties die u net gezien hebt.

De pint, daar zult u zelf moeten voor zorgen; het video-contact, daar zorgt de UBA voor.

De eerste Belgische SDR online meetup heeft plaats op woensdag 1 juli om 20 h.

De videoconferentie is vrij toegankelijk voor iedereen met een computer met camera, microfoon en webbrowser (*) of een smartphone / tablet (**)

(*) chrome/chromium of chromium

(**) zoek naar “jitsi meet” in de Google Playstore of de Apple Appstore

Tot woensdag!
73,
Kristoff – ON1ARF