Fotoboek ON5OT Marc

Dat 2020 een bijzonder droef jaar werd hoef ik je niet te vertellen.
Niet alleen zette COVID-19 alle activiteiten van “Het Fort” on hold, tegelijk verloren we Marc ON5OT.

Omdat we nog niet op een normale manier afscheid konden nemen van Marc en wij eer willen betuigen aan deze bijzondere man die zoveel deed voor het radioamateurisme en voor “Het Fort” in het bijzonder werd door het bestuur van de Lierse Radioamateurs/ UBA Lier besloten om een Fotoboek ter ere van Marc ON5OT uit te brengen.

De foto’s in dit boek vertellen het verhaal van Marc en van ons clubstation dat uitgroeide tot “het” multi-multi contest station van de lage landen.
De teksten zijn van de hand van de vele vrienden van Marc en het Fort en vertellen in korte bewoordingen wat Marc voor hen betekende.

Het “Fotoboek Marc ON5OT” is dan ook een “must have” voor de radioamateur die Het Fort van Lier en ON5OT een warm hart toe draagt en tegelijk het ideale geschenk om te geven of te krijgen tijdens de komende eindejaarsperiode.

Tegelijk steunt u met uw aankoop het levenswerk van Marc, het contest station OT5A, dat het in 2020 zonder inkomsten moest stellen terwijl belangrijke kosten zoals verwarming en elektriciteit nauwelijks verminderen.

Het boek is beschikbaar mits voorinschrijving en betaling van 50 euro (afhalen) of 60 euro (opgestuurd) op het rekeningnummer BE25 9731 3015 9482 van de Lierse Radioamateurs met vermelding van “Fotoboek Marc ON5OT” en uw Callsign.

Wij verwachten je bestelling uiterlijk voor 1 december 2020 zodat je het boek tijdig mag ontvangen.

Afhalen kan bij Bart ON4ASB, Waversesteenweg 85, 2500 Lier mits telefonische afspraak: 03 480 23 59. (werkt vaak thuis)

Alvast bedankt voor jullie volgehouden en gewaardeerde inspanning voor OT5A, zo kunnen wij spoedig, allemaal samen, er weer “ham-radio-actief” tegen aan gaan.

73, i.o.
Het bestuur van de Lierse Radioamateurs