Bezoekersgids 2021

Onze sectie is lid van de cultuurraad, sectie Sociaal -Cultureel werk.

Een nieuwe lente hangt in de lucht. Nu en dan kunnen we genieten van de eerste warme zonnestralen en sporadisch worden de wandelschoenen reeds  geruild voor een fietstochtje.


Wees echter niet misleid, want dit is in groep voor het verenigingsleven nog niet van toepassing. Er zijn nog té veel vragen en onzekerheden en veiligheid moet nog bovenaan ons lijstje staan.
We blijven zorg dragen, niet enkel voor onszelf en voor wie we graag zien, ook voor degenen die we niet kennen en dit ook voor ons doen.
Volg nu nog stipt de richtlijnen van de overheid en eens op een keer slaat het licht op groen en kunnen we weer uitkijken naar heerlijk onbezorgd genieten.

Er is heel wat te beleven in het hart van het Waasland?
Door de dienst Toerisme Sint-Niklaas werd de nieuwe ‘Bezoekersgids 2021’ aan pers en publiek voorgesteld. Een lijvige en bijzonder mooie  brochure met veel gekende, maar ook nieuwe belevenissen. Bedoeld om in uw eigen bubbel te beleven en met heel veel mogelijkheden voor verenigingen, als het weer mag.

De brochure is gratis af te halen bij de dienst Toerisme op de Grote Markt en bij verschillende openbare diensten in de stad. Laat jullie inspireren door een verrassend stukje Groot-Sint-Niklaas.

Bron: Cultuurflits    SC    maart /2021