Ham Radio – 25 tot 27 juni 2021 Cancelled!

Cancelled!!

Ham Radio in Friedrichshafen, Europa’s belangrijkste vakbeurs voor amateurradio, is voorlopig aangekondigd voor 25 juni 2021

De organisatoren van Europa’s internationale amateurradio-tentoonstelling Ham Radio in Friedrichshafen uitten onlangs hun optimisme over het feit dat de 45e editie, gesponsord door de Deutscher Amateur Radio Club (DARC), zal kunnen plaatsvinden. En wel van 25 tot 27 juni 2021. Ham Radio in Friedrichshafen werd vorig jaar geannuleerd vanwege de pandemie.

“We houden de situatie natuurlijk nauwlettend in de gaten”, aldus een bericht van Klaus Wellmann, CEO van Friedrichshafen Fairgrounds.
Op dit moment gaan de organisatoren ervan uit dat ze Ham Radio kunnen laten doorgaan volgens een uitgebreid, beproefd veiligheids- en hygiëneconcept en ze kijken er naar uit om iedereen terug te zien tijdens Europa’s belangrijkste vakbeurs voor amateurradio.

Ham Radio in Friedrichshafen dient als een platform, waar radioliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. Als één van de grootste amateurradio-tentoonstellingen ter wereld, naast de Hamvention in Ohio en de Ham Fair in Tokio, trekt Ham Radio in Friedrichshafen exposanten en bezoekers aan uit meer dan 52 landen over de hele wereld.
Een bijzonder kenmerk van Ham Radio in Friedrichshafen is de combinatie van commerciële exposanten, wereldwijde verenigingen en Europa’s grootste radiorommelmarkt met meer dan 300 deelnemers uit 16 landen.
Dit jaar presenteert de Ham Radio evenzeer een breed scala aan meetinstrumenten, antennes en elektrotechnische apparatuur. Het evenement zal echter verschillen van wat er in voorgaande jaren werd gezien. Zo wordt het aantal live-presentaties teruggebracht. Tickets kunnen alleen online worden gekocht. Ham Radio is zo ‘s werelds eerste amateurradiotentoonstelling sinds het begin van de pandemie.

Bron: HAM Radio Friedrichshafen

WLD bron: Het CW’tje