Hoed af voor de postbode in Sinaai

Soms hoor je wel eens, mijn post komt niet meer terecht waar het hoort.

Wel de postbode in Sinaai bewees het tegendeel.

Bekijk maar even de enveloppe hier onder.

Het adres is deze die vermeld staat op QRZ.com.

Dus zonder straatnaam en huisnummer.

De ontbrekende straatnaam en nummer werd netjes bijgevoegd en de enveloppe werd gedeponeerd in de juiste bus.

Echter zijn wij niet geregistreerd op nummer 70 , maar is er wel een postbus. Die wordt dan op regelmatige tijdstippen geledigd door Janine. Die overhandigde vrijdag de enveloppe aan Eddy ON6HE. Zo kwam de enveloppe uiteindelijk bij ons. Eind goed . Goed te weten is dat WLD er een nieuw lid bij heeft, namelijk Julius …. Altans volgens onze vriend IV3DDO, die op zijn QSL kaart als operator vermeld Julius ………..